Så er den siste dagen på Aitutaki og siste dag i Sydhavet (…for denne gangen………??) kommet. Vi er også inne i syklonen Nisha, men helt i utkanten slik at vi ikke merker så mye ut over ganske sterk vind og litt regn nå og da. Gårsdagen ble helt fantastisk, faktisk den fineste vi har hatt på turen, med helt vindstille (stille før stormen….!), skyfri himmel og kjempevarmt. I tillegg kom dette været helt uventet, og vi kunne virkelig nyte dagen ………

Pga vinden var flere bygninger «tjoret fast»

Våre svenske naboer reiste idag, noen timer forsinket pga sterk vind på Rarotonga. Vi må nok også regne med litt forsinkelser når vi drar herfra imorgen, men vi har noen timer å gå på i Rarotonga før flyet går videre til Auckland. Tilbake i sivilisasjonen i New Zealand blir det nok mest shopping, og jeg har en følelse av at klær og gaver til barnebarn står høyt oppe på prioriteringslista de nærmeste dagene, både i Auckland og i Hong Kong.