For de som måtte tvile på det, så har vi det fremdeles alldeles fortreffelig her nede i vår «lille verden utenfor sivilisasjonen», men vi innser jo nå at det går mot slutten på noen helt fantastiske uker i Sydhavet.

Inkludert i oppholdet her på Aitutaki var også 1 dags leiebil, noe som egentlig var helt unødvendig. Man har kjørt øya rundt på samtlige veier i løpet av ca en halv time, og det har vi også gjort. Det er ikke spesiellt mye å se her, med kun ett lite tettsted med et par hus og en «superstore» med et svært begrenset vareutvalg. OK å ha fått med seg likevel., men ellers nyter vi helst latmannslivet på stranda med bading, padleturer eller rett og slett ligge i hengekøya og nyte det hele, gjerne med et innlagt besøk i beach-baren en gang i løpet av formiddagen.

I «byen»

Lunsj paa oyas andre loksushotel

Igår var vi på tur i lagunen sammen med de svenske naboene våre og en del andre. Værgudene var ikke helt snille, så det ble en del regn, men turen var primært en snorkletur til forskjellig korallrev og ubebodde øyer, og regnet er egentlig ikke så ille når det holder 28 grader. Det ble mye bading og snorkling, og lunsjen ble inntatt på en en av øyene. Lunsjen besto av grillet tunfisk og kylling med masse salat og tilbehør, … og vi var veldig heldig med været akkurat under lunsjen.

Fiskemating med brød

Kjempeskjell / ikke stikk handa inn her hvis du vil beholde den ….

Grill lunsj

Vare svenske naboer, Thomas og Anniken

Idag våknet vi til et enormt regnvær. Vi er midt i hurricane-sesongen nå, og det er meldt at en tropisk sylon er på vei fra Samoa/Fiji mot Rarotonga, og Aitutaki ligger også innenfor området den treffer, selv om senteret ser ut til å passere syd for oss. Det er ventet sterk vind, så alt av solstoler og «annet løsøre» er samlet inn og beachrestauranten er stengt. Temperaturene er bra, men det høljer mildt sagt ned som om alle sluser var åpne.