Igår bøttet det ned med et regnvær som var helt utrolig, kombinert med mye vind. Nesten litt «unntakstilstand» da man ryddet området for alt løst, dvs solstoler, møbler båter osv. Også «i byen» ble det tatt forholdsregler. Dette hadde sin bakgrunn i at syklonen en stund så ut tilå dreie mer i retning av «vår øy». Den er ikke spesiellt sterk, kun en kategori 1 syklon, dvs laveste kategori som antagelig ikke tilsvarer mer enn en sterk kulig, men ting kan endre seg raskt. Den er ikke ventet å nå frem til Aitutaki før fredag kveld (lokal tid) eller lørdag. Idag morges våknet vi til strålende sol, og ikke mye vind. I tillegg ser det ut til at vi kanskje ikke blir så mye berørt, og kun ligger i utkanten av syklonområdet.. Det har skyet til litt mer utover formiddagen men blåser ikke mye. Vi har heller ikke solstoler eller båter, men kan bade.

Litt spennende er det jo også, selv om vi hadde foretrukket finvær hele tiden. Vi har det fremdeles veldig bra, selv om «øylivet» nå går mot slutten og vi setter kurs for sivilisasjonen igjen etter noen fantastiske uker her nede.