Flyturen til Tonga ble slett ikke så verst, selv om det var mange timer. Det blir ikke skikkelig soving ut av det, men dette er den flyturen hvor begge mest – Bjørn-Erik til og med uten å snorke….

Med avgang fra L.A kl 22:00 om kvelden var vi «nesten i sovemodus» da vi kom ombord, og adskillig raskere enn vi trodde, så var det plutselig mellomlanding på Samoa. Blant passasjerene var et et kjempestort innslag av «øyboere» og veldig få turister.

På Samoa ble det noen timer timers stopp, og liott lengere enn forventet pga et eller annet teknisk problem. Da vi kom ut av flyet ved 4-tiden (… i en eller annen tidssone….) om morgenen slo varmen mot oss, og det var realt troperegn i en kullsvart natt.

Mellomlanding i Samoa

Noen timer senere var det avgang med neste stopp Nuku’alofa, som er hovedøya i Kongeriket Tonga (Tonga er eneste kongedømme i Stillehavet). Flytiden hit var bare litt over en time fra Samoa, og et par timer forsinket fløy vi inn over Tonga. Da var plutselig tidsforskjellen snudd, slik at vi er 12 timer FORAN Norge.

Landing på Tonga

Vi ble hentet på flyplassen og kjørte bil den den andre siden av øya for båttransport videre til Fafa Island.

Fafa Island i det fjerne

En litt skeptisk Brit (?) på plass i båten